Wednesday, December 15, 2010

WINDOWS START BUTTON~

erk…sje nk tnye..korang pnah bosan x ngn start button korang???ap??start button pun korang xknl???ish2..meh ak tunjukkn gambar kat bwah ne..

image

hah~ne start button tuk windows XP nyer

image

ne start button tuk vista n 7 nyer..

 

hah~da tau ap tuh start button???lau korang bosan gne start button ne, sbnarnyer korang bleh tukar..tp untuk windows 7 jer tau..windows lain ak xcari lg..myb vista bleh gne kot sbb function die sme jer…tp lau XP ak xtau la…tp lau korang nk try bleh la…hehe~meh ak bg link tuk korang download k…

 

WINDOWS 7 START ORB CHANGER DOWNLOAD 

WINDOWS 7 START ORB CREATOR DOWNLOAD

ok…kat atas tuh ak bg dua link..1 link tuk korang download yg start orb changer nyer and 1 satu tuk korang create start orb korang sendiri..huhu~so slamat mendownload yer kengkawan…

p/s : sorry la yer kengkawan..n3 kali neh sume sal application komputer..haha~sbb ak th menginstall segala mcm kat laptop ak..ap salahnyer lau ak kongsi ngn korang kn???heheh~hv a nice day…

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting