Tuesday, December 25, 2012

CODE NAME JACKLE

assalamualaikum semua..ap khabar para pembaca blog ak sekalian??di harap korang semua akan siahat-sihat belaka..hee..ari neh ak xnak update blog panjang2 juz nk bagi link tuk download cerita yang tertera di atas..heee..seua information di bawah adalah do copy paste dri website doramax…

image

  • Title : Codename: Jackal (K-Movie) (2012)
  • Alternative Title(s) : 자칼이 온다; Jakalyi Onda; Jackals Are Coming
  • Hardsubbed or Softsubbed: Softsubbed
  • English Subtitles: Yes
  • Date Aired (YYYY-MM-DD): November 15, 2012
  • Summary:

    A not so smart female killer (Song Ji-Hyo) is hired to kill a popular singer (Youngwoong Jaejoong). The killer then kidnaps the popular singer and tries to kill him in a bold manner which the customer requested, but the police arrive …

  • heee..kalo korang nak download, boleh la ke link di bawah yer..

    DOWNLOAD LINK

    hee..sampai sni saje ak update..nnt ak update lg k…hehehe~

    P/S : ak baru nk tgok..so sbb tu ak buat reiew xbyak…hee

    Monday, December 17, 2012

    ANOTHER KENDURI KAHWIN

    assalamualaikum semua..ap khabar??huhu~da lame ak xupdate blog kan??bkan ap..ak xd mase nak update n kebetulan ak baru install windows 8..hee..so ak mengambil mase nak mengexplore windows baru neh..hahaha~so terpakse menangguhkan hasrat nak menupdate blog..hee~so, ne n3 kedua sal kawin..hee..bkn ak yang kawen tp kakak sepupu ak yang kawenn..hee~malas nak bercerita panjang, so ak letak gambar je la k..ne gambar dalam simpanan ak jep..huhu~xbnyak pn sbb ak sibuk hari tuh..hehehe..

    Tarikh : 07 Dec 2012 ( lepas zohor )

    Acara : Akad Nikah..

    C360_2012-12-07-14-35-26

    kawan ak ckp gmbr ne sepupu ak nmpak mke mcm ella..hee~btol ke??

    C360_2012-12-07-14-57-33

    akad nikah :)

    C360_2012-12-07-15-14-00

    batal air sembahyang

    C360_2012-12-07-16-04-19

    hee..ngn anak buah ;)

    Tarikh : 08 Dec 2012

    Acara : Majlis Kenduri ( Sebelah Perempuan )

    C360_2012-12-08-12-15-02

    purple theme

    C360_2012-12-08-13-15-31

    cntik x pelamin??hahaha

    C360_2012-12-08-13-15-40

    C360_2012-12-08-13-16-06

    hantaran ;)

    C360_2012-12-08-13-17-15

    Tarikh : 10 Dec 2012

    Acara : Majlis Kenduri ( Sebelah Lelaki )

    C360_2012-12-10-14-06-43

    candid ;P

    C360_2012-12-10-14-06-50

    C360_2012-12-10-14-09-12

    C360_2012-12-10-14-27-31

    C360_2012-12-10-14-10-02

    hee~ ak rase cukup la smapi sni jer ak update..hee~pnt mencari gambar yang cantik nk msukkan..hee~mklumlah ak bkn pro pn nka amik gambar..heee~so sbgai penutup, ak nk ltak jgk gambar ak sekeping..hahaha~

    C360_2012-12-08-10-28-14

    haaha~

    P/S : soalan cepumas..jangan tanya bile ak nak kahwin..hee~

    Sunday, December 9, 2012

    KENDURI KAWEN VS CAMERON HIGHLANDS

    assalamualaikum semua..hehe..rasenye ini adalah n3 terlewat..huhu..almaklumalah, lpas blik dr kenduri di pahang sibuk pulak dengan kenduri sepupu sebelah ayah..so xd mase nak update blog..cerita n n3 yang hendak ditulis sgata banyak tetapi kekangan masa..hee…so, malam ini di kesempatan yang panjang neh ak nk update la blog sket2 kan..huhu~

    so, pada 2DEC2012 yang lalu, cousin ak sebelah mama ak kahwen..umo same jer ngan adik ak yang second..22 tahun..hee~ramai btol budak sekarang yang kawen muda kan??adik ak yang secon tu pun da kawen..kakak die jer yang xken2 lagi..hehehe~so ak xnak update bnyak@ n juz nak bgi gambar jer..so gambar yang first ne gambar sekitar najlis kahwin sepupu ak je la kan..hee~second round t gambar dekat cameron highlands plak..hee

     C360_2012-12-01-18-43-52

    hee~ne gambar kat sebuah restaurant di Kuala Pilah, N9

    C360_2012-12-01-18-44-20

    gambar sara Smile

    C360_2012-12-02-13-21-10

    yeay! that the bride and the groom..

    C360_2012-12-02-13-21-23

    C360_2012-12-02-13-21-50

    ne pengapit lelaki aka adik pengantin..hee

    C360_2012-12-02-13-22-10

    C360_2012-12-02-13-45-12

    hantaran Smile ne da campur lelaki perempuan Winking smile

    C360_2012-12-02-13-45-28

    di sebabkan kenduri neh hanya berlaku di sebelah perempuan sahaja, maka ak sekeluarga xperlu berpenat la kan..hee~so, malam tu mak cik ak buat makan2 keluarga sket tp family ak xdpat join sbb adik ak ad practikal kat hospital besoknya..

    ok, setelah anta adik ak kat umah sewa die n tdo smalam disana, kami pn bergerak balik ke kdah n sempat singgah and holiday di cameron highlands sekejap..hee~so check the pics k.. Smile

    C360_2012-12-03-11-05-17

    C360_2012-12-03-11-14-31

    C360_2012-12-03-12-36-22

    C360_2012-12-03-12-37-56

    C360_2012-12-03-10-59-59   C360_2012-12-03-11-01-47 

    ok..sampai sini saje n3 tuk kali neh..next n3 adalah n3 kawen sepupu ak sebelah ayah ak plak k..jeng2..hee

     

    .L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting