Saturday, December 11, 2010

MiniLyrics

hoh!ap neh??MiniLyrics??hehe~ari neh ak nk cite sal software yg bleh download lyric tuk setiap lagu yang dimainkan…software neh sesuai tuk orang yang suke berkaraoke…sbb liric die bergerak..bkn ststik tau…hehe~ xpayh susah2 nk buka website and search lirik lagu…lau lagu melayu watpe nk caro lirik kn sbb kte da pham bahase melayu..tp neh tuk yg lain2 bahase lagu…sgt sesuai tuk yang ske dgr lagu Jepun n Korea..sbb die ad dlm romaji..so korang bleh la nyanyi puas2..hehe~nk melalak smpai terkeluar anak tekak pun xpe..hehe~nnt mesti ad yang kagum..wah bdak neh pandai nyanyi lagu korea or jpun tnpa silap..bleh la korang bangge kjap kn????mcm ak..hahah~pdahal ad lirik..

image

huhu~tu yg tulisan oren tuh adlah minilyrics tuh..sle abaikan desktop ak k…die mmg berserabut sket..minilyrics neh die akn kuar trus skali ngn application yang korang buka lagu tuh…tp xsume application tau..die ad beberape jer yg bleh bka..GomPlayer xbleh tau..tp lau korang bka lagu ngn Windows Media Player mmg automatic die akn kuar…ne ak bka ngn Winamp..tp lau nk lirk tuh kuar tuk first time, mesti kne ad connection internet tau..after die da kuar tuk first time tuk lagu tuh,len kali da xpyah paki connection sbb die mmg da save dalm laptop…lau lagu yang xpnh main lagi,internet connection kne ad k…heheh~so ak bg link tuk korang downloadkan minilyrics neh k…..

MiniLyrics Download

hhehe~slamat mendownload n berkaraoke k..heheh~

 

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting