Wednesday, December 15, 2010

EDITED

huhu~n3 kedua tuk ari neh…so dsbbkan ari neh cuaca agak mendung and hujan skjp2,mka thap kebosanan agak melamapu,mate pun mulai nk tertutup sp secara automatiknye,ak pn bka la adobe photoshop n mle mengedit gambar…so, ak ltak gmbar b4 an after edit k…

DSC02916

 

okey yer kengkawan..yg neh gmbar b4 edit…sbnryer gmbr neh xtrang sgt tp ak da adjust brightness n contras die supaya trang sket…jgn tnye knp gambar neh diamik..haha~ne gambar time sengal yer..adik ak yg tlg amikkn..ne gmbr mse kitaorg g kelantan ari tuh..hhehe~kat Muzium Perang, Kota Bahru..

aku

ne plak gambar yg sudah diedit..sbnrnye ne pn ak buat ikut tutorial jer…ad jer step yang ak tinggal sbb ak buat xjd mcm dlm tutorial tuh…yg ikt tutorial pn smpai kat gmbar kotak2 tuh jer…gambr bintang,bulat n love tuh ak tmbah sndiri sbb ak tgk mcm simple jer background die..sbb tuh ak tmbh sket2..tutorial die korang ble dpt kat link yg and pd n3 sblum neh…ak da lpe la URL address die..eheh~so lau korg nk komen ap2 sle la komen k…nk kutuk pun bleh…=)

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting