Thursday, November 15, 2012

SALAM MAAL HIJRAH

DSC_0102

gambar xd kaitan..hehe

assalamualaikum semua..ap kahabr??harap korang semua berada dalam keadaan yang sihat2 belaka..hehe..ak pn berada dalam keadaan yang sihat di samping keluarga yang tercinta Winking smile rasenye masih blom terlambat lagi nak ucapkan salam maal hijrah kepada semua pembaca blog ak ne Red heartap azam tahun baru korang sempena bulan islam ne??xkan thun baru kalender biase je ada azam kan??hehe~apa-apa pun azam korang, ak harap korang sume dapat tunaikan..hehe~dalam keadaan sekarang, ap yang penting adalah ap yang korang rase terbaik untuk korang..dalam usia ak yang menjangkau 24 tahun ne, baru ak rase apa itu eri hidup diatas muka bumi neh..tapi ak berani mengatak yang aku blom matang n blom ad sebarang commitment yang mengikat ak..alhamdulillah Smile with tongue outso, tgah malam neh sementara menunggu cerita I MISS YOU ep 4 kuar kat internet, ak meluangkan masa menulis dan merapu dekat blog ak neh..hehe~so ap yang korang nak ak repekkan? maaf la..malam ne xd review cerita2 KOREA mahupun JEPUN yang ak nak reviewkan tatkala ak kekeringan idea dan banyak lagi cerita yang belum ak tengok..haha~alasan!haha..padahal cerita yang ak nak review ak xhabis download lg..muahaha Shiftyheh~ap nak tulis pn ak tak tahu da..so stakat ini saje la yang ak dapat merepek untuk tatapan korang..neway, have a nice holiday

p/s : salam maal hijrah semua Red heart

 

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting