Friday, November 9, 2012

MUSIC IS MY LIFE ;)

assalamualaikum semua..ap khabar???harap sume orang akan berada dalam keadaan yang sihat belaka..so tjuk  n3 kali neh adalah music..hehe~asyik buat cite sal movie and drama jer kan..kali neh ak buat pasal music plak..hee~xd la bosan sgt korang dtang blog ak kn??hehe~ak neh xske genre ap pn dalam dgar music neh..jnj sedap d dengar sudah..huhu~so start ngan lagu yang first..top 10 ke top 20 ke top 50 ke kte tgok la mcm mne nnt…heheheh~so kte tgok sape yang kene..ahaha~mcam lucky draw la ppak kan?

1. ARASHI – FACE DOWN
hee..lagu neh ak mle dgar sbb ak tgok cite Kagi No Kakatta Heya..hee..first dengar lagu neh mmg best and at last ak addicted..hehe~ ( ke sbb ske kat Sho Sakurai???Pk la sndri k..hehe )

2. U-KISS – DORADORA
jeng-jeng..haha~ne lgu yang ak dgar berulang-ulang kali..hahaha~actually ne third band korea yang ak minat after C.N.BLUE and 2PM..b;e ak maksudkan band yang ak minat means ak minat/suke sume lagu dalam album die k..bkn satu dua lagu je tau..hehe

3. U-KISS – BELIEVE
adeh..ne mcm memperkenalkan group korea U-KISS plak la kan…hahaha~lagu neh ak ske sbb lirik die sgt kne ngan ak..hehe~sometimes kite kene percaya ngan orang yang kite sayang kan??tp sejauh mane kite percaya kat seseorang..kalo korang xpecaye, cube korang hayati lirik die..tp lirik yg translate la k kecuali la klo korang mmg terror korea..hehehe~

aish..dalam tgah update tnet plak buat hal..neh yang membuatkan ak mkin malas nak update blog neh..hahaha~sje jer alasan kn?? hahaha~ak bg 3 je la dlu..ttbe ak xd idea plak nak menulis sbb windows live ak buat hal..hampeh tol..hahahah~t ak update blik n3 ne k..

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting