Sunday, November 11, 2012

PARK BROTHERS

assalamualaikum.. tatkala jari jemari menulis neh ak sedang dengar lagu smbil mate menekan keybord laptop..hahaha~ap ak merepek neh? ne la akibatnye bile jge kdai dorang2 sambil ditemani laptop, tv n kipas aircond yang xberapa ak sjuk ne n dalam perut yang lapat tatkala da dekat pkul 4ptg tp xmakn2 lg...hee~so hari neh n3 ak nk update n3 tentang PARK BROTHES..ap yang korang tahu sal Park Brothers ne??kalo korang peminat tegar KOREA, mesti korang tahu ap maksud perkataan ne kn??haah~macam kuiz la plak kn?? so, korang nak tahu yang mne 1 dlu??abang ke adik dlu??haha~kte utamakan abang slu la kan??lebih hormat orang kate..hehe~so check this out.

MICKEY YOOCHUN ( PARK YOOCHUN

image

  • Name: 박유천 / Park Yoo Chun
  • Also known as: 믹키유천 / Micky Yoochun
  • Japanese name: ユチョン / Yuchun
  • Chinese name: 秘奇有天 / Mi Qi You Tian
  • Profession: Singer and actor
  • Birthdate: 1986-Jun-04
  • Birthplace: Seoul, South Korea
  • Height: 180cm
  • Weight: 64kg
  • Star sign: Gemini
  • Blood type: O
  • Talent agency: C-JeS Entertainment
  • Drama-drama lakonan beliau pulak adalah

    1) I MISS YOU (2012) – drama ne ak da buat n3 smalam kn??hee~so korang bleh la bce n3 tu kat SINI.

    2) ROOFTOP PRINCE ( 2012 ) - ne plak ak ad buat n3 di SINI..( sng cite, sume drama lakonan die ad di n3 ini..hee )

    3) MISS RIPLEY ( 2011 ) – Cerita ne korang kne tgok sendiri sbb ak xreti nak evaluate..cite ne akan ditayang kan kat 8TV..rasenye da dkt da kot..ntah2 da d tayangkan..hehee~ak malas nak tgok sbb 8TV suke alihkan bahasa. Winking smile

    4) SUNKYUNKWAN SCANDAL (2010) – ne cerita zaman Joseon dimana orang perempuan dlu xbleh blajar..pendidikan yang xsame rata..heee

    5) BEAUTIFUL LIFE – ne cerita Korea + Jepun..drama 10min and ad 12 epsode..he..sme mcm 1 filem jer kan..

    RICKY PARK ( PARK YOO HWAN )

    image

  • Name: 박유환 / Park Yoo Hwan
  • Also known as: Ricky Park
  • Profession: Actor
  • Birthdate: 1991-Mar-09
  • Height: 178cm
  • Star sign: Pisces
  • Blood type: O
  • Drama-drama lakonan beliau plak adalah

    1) Can’t Live Without You ( MBC 2012 ) – drama ne ak xtgok lg sbb episod diterlampau banyak..dalam 10lbih..hahaha

    2) K-POP The Ultimate Audition ( The Strongest KPOP survival ) ( Channel A, 2012 ) – cerite neh sgat2 la best..mcm cerita You’re Beautiful. klo korang nk tgok mcm xterlambat lg sbb certa ne dtayangkan kat 8TV sekarang hari Sabtu pkul6.30ptg.

    3) A Thousand Day’s Promise ( SBS 2011 ) – cerita ne xdpat ak nak review lagi sbb ak tgah download and x tgok lagi..hehee

    4) Gye Baek ( MBC, 2011 )

    5) Sparkling ( MBC 2011) – drama neh ad 54 epsod..ne drama 1st lakonan beliau..sgt best drama ne sbb watak yang die pgang adalah seorang budak lelaki yang berumur 18 tahun dan mempunyai anak sedara yang berumur 32 thun dan 29 tahun..hehe..cube tgok cerita ne..mmg best la..

    kat bawah ne ak selitkan gambar adik-beradik Park ne..cube korang cari mne 1 Micky n mane 1 Ricky..hehe~jgn confius k.

    image  

    image

    image

    P/S : jgn tertukar eh sbb muke diorang mmg nak seiras Winking smile

    No comments:

     

    .L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting