Sunday, December 9, 2012

KENDURI KAWEN VS CAMERON HIGHLANDS

assalamualaikum semua..hehe..rasenye ini adalah n3 terlewat..huhu..almaklumalah, lpas blik dr kenduri di pahang sibuk pulak dengan kenduri sepupu sebelah ayah..so xd mase nak update blog..cerita n n3 yang hendak ditulis sgata banyak tetapi kekangan masa..hee…so, malam ini di kesempatan yang panjang neh ak nk update la blog sket2 kan..huhu~

so, pada 2DEC2012 yang lalu, cousin ak sebelah mama ak kahwen..umo same jer ngan adik ak yang second..22 tahun..hee~ramai btol budak sekarang yang kawen muda kan??adik ak yang secon tu pun da kawen..kakak die jer yang xken2 lagi..hehehe~so ak xnak update bnyak@ n juz nak bgi gambar jer..so gambar yang first ne gambar sekitar najlis kahwin sepupu ak je la kan..hee~second round t gambar dekat cameron highlands plak..hee

 C360_2012-12-01-18-43-52

hee~ne gambar kat sebuah restaurant di Kuala Pilah, N9

C360_2012-12-01-18-44-20

gambar sara Smile

C360_2012-12-02-13-21-10

yeay! that the bride and the groom..

C360_2012-12-02-13-21-23

C360_2012-12-02-13-21-50

ne pengapit lelaki aka adik pengantin..hee

C360_2012-12-02-13-22-10

C360_2012-12-02-13-45-12

hantaran Smile ne da campur lelaki perempuan Winking smile

C360_2012-12-02-13-45-28

di sebabkan kenduri neh hanya berlaku di sebelah perempuan sahaja, maka ak sekeluarga xperlu berpenat la kan..hee~so, malam tu mak cik ak buat makan2 keluarga sket tp family ak xdpat join sbb adik ak ad practikal kat hospital besoknya..

ok, setelah anta adik ak kat umah sewa die n tdo smalam disana, kami pn bergerak balik ke kdah n sempat singgah and holiday di cameron highlands sekejap..hee~so check the pics k.. Smile

C360_2012-12-03-11-05-17

C360_2012-12-03-11-14-31

C360_2012-12-03-12-36-22

C360_2012-12-03-12-37-56

C360_2012-12-03-10-59-59   C360_2012-12-03-11-01-47 

ok..sampai sini saje n3 tuk kali neh..next n3 adalah n3 kawen sepupu ak sebelah ayah ak plak k..jeng2..hee

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting