Wednesday, February 16, 2011

KERJA SEBAHAGIAN HIDUP AK SKRG

assalamualaikum..stelah lame mnyepi,hari neh terbuka hati nk mgupdate blog..bkn terbuka hati tp bb xbyar..hehe..dlm seminggu xupdate neh mcm2 benda berlaku dalam hidup ak..ad yg manis n ad yg x..sllunyer yg phit lagi bnyak dr yg manis tp tuh bkn satu alasan tuk kte give up sbb pngalaman yg phit tuh la akn mengajar kita erti kehidupan…kdg2 ak rase xtau nk ltak diri neh kat mne…kdg2 rse nk give up dgn ap yg ak lakukan sekarang n kdg2 rse lau ak give up rasenyer xberbaloi ap yg ak buat..slme sbln lbh ak keje,ak still lg blur ttg kje ak…rasa mcm lmbb sgt..ye la..bygkan dr bdg sains trus terjun ke bdang marketing..mmg gile la kan..tp mgkin rezeki ak kat bidang neh..mne la kte tahu kn..so far, kje ak juz trtumpu kpd nk set appintment ngn customer sahaja…biase la customer neh mcm2 rgam…pnh skali tuh ak dpt customer yg gtal gle…da la sebaya ngn ayah ak plak..lpas dpt customer mcm tuh ak mle la down n give up nk set appointment..ramai jgk yg tnya ak,np xberhenti jer kje neh n cari keje lain???bkn xnk tp keje sekarang sgt susah nk cari..lau da dpt satu keje tuh da kire besa rahmat..yg pntg kat sini usaha n bertahan…kdg2 rase mcm nk ckap jer ingat cari keje neh sng macam nk cari ikan kat psar kot..lau mmg sng mcm tuh la.xramai graduan sekarang yg menggangur…btol x???

 

so smpai sni la entry kali neh….mls nk membebel bnyak2..nnt ada yang bosan plak bace entry neh..heheh~

 

 

image

 

 

 

 

 

 

p/s: spe nk buat simpanan n pelaburab bleh la contact saya yer…tawarn terbaik menanti anda semua..=)

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting