Saturday, January 15, 2011

KERJA

huhu~da dkt semiggu xupdate blog..sorry yer kengkawan…bkn ap…nk kte bz xla bz sgt…tp ntah la…sjak start keje ari isnin ritu rutin harian da bertukar..haha~lau sblm neh bleh bgun lewat tp ble da kje kne bgun awl..blik jer dr kje, pnt n then mle mgntuk…hahaha~padahal bru g training jer…x start keje btol2 lg…agak plik la kn…dlu time blaja pnt mcm mne pn waktu mlm still bleh thn lg smpai pkul 2 or 3 pg…tp lpas start keje,pkul 10 confirm da nk shahis..lau pling lame leh thn pun smpai pkul12 jer…hehe~truk kn???maybe baru nk berubah rutin harian kot…rutin harian sekarang pun da berubah…pagi kje malam membuta…hahaa~sampai nk main ngn adik yg kcik tu pn xsmpat…ak mlas nk cite sal kje ak sekarg sbb ak pn xpasti ap yg akn jadi lapas neh…at least ak akn cube yang terbaik n amik pengalaman drpd ap yg ak buat sekarang…ap salahnyer lau kte bg peluang kat diri sendiri kn???kdg-kdg lau kte mintak pandangan org,ad yg negative and positive..tp ak rase yang negative paling bnyak kot..ntah la…ad yg xpuas hati kot ble kte da dpat kje kn…nk buat mcm mne kn..so sekarang ap yg bleh kte lakukan adalah kte try n buktikan yg kte pun bleh berjaye..hehee~da mle nk merepek da neh…haha~sok hari keputeraan Sultan Kedah..seluruh kdah cuti..haha~tp ak mmg da cuti kn…so mcm xd meaning jer…so ak harap korang doakan la supaya ak berjaye yer…yer la..nk tunggu kje yg sme ngn kelulusan degree ak pn xtau ble nk dpt…usaha da usaha sekarang ak bertawakal jer..lau mmg rezeki ak pd kje ak sekarang insyaallah ad la rezeki kn…=)so sampai sini sje la entry tuk kali neh…skrg nk edit gambar lak,,,hope ad la idea…ttbe jer rase kmpunan nk edit gambar…hahaha~





p/s : ak da hbis download cite Kamen Rider W A to Z Gaia Memories Of Destiny..haha~jap lg nk tgk..muahaha~jgn marah yer =)
 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting