Monday, November 22, 2010

KAT-TUN (*_*)

hoho~entry kali neh ak nk cite sal album terbaru KAT-TUN..yey!diaorang da kuar album terbaru…lau sblom neh album NMP aka NO MORE PAIN n then kali neh diaorg kuarkan album diaorg yg ke…ke bpe ekh???ak lpe la…hahaha~ t ak cari blik…album diaorg kali neh tjuk CHANGE YOUR WORLD..huhu~lagu dlm album neh bleh dikatekan lg best drpd album NMP tuh…dlm album NMP maybe ad dua tiga lagu jer yang ak minat trasuklah lagu NMP..dlm entry sblm ne,ak ad citekan sket sal KAT-TUN kan??so ak rase xpyah la ak nk cite la..korg bleh refer entry ne je..hi3..haha~da dpt da..Change your world ne single diaorg yg ke-13 after single Going! dalam album NMP..kalo NMP album diaorg yg ke-5 maka Change your world neh album diaorg yang ke-6 la kan..hahah~btol ke x ekh??ataupn single neh still dalam album NMP..ne ap yg ak bce kat wikipedia neh hah..hui33..so lau nak tau kne bka la yer…ok la..lagu dlm single Change Your World ne yg ak dpt ad 6..tp xsure la btol ke x sbb single ne single baru kn??maybe die akan tambah lg…so lagu yang ad dlm single ne:

1. Change Your World (msti la ad lgu neh kn??da nme pn single Change Your World)

2. Give Me, Give Me..(sdap gak lagu neh..rancak jer)

3. Remember

4. Never x Over~Is Your Part

5. ニートまん (jap trpakse gne google translate..ahak~)so drpd goole translate ak dp yg neh Neat until I..huhu!korg bleh la cbe yer..hehe

6. Girls

 

image

huhu~tgk dlm single neh koki da ad rambut…hahah~tp ak lg ske die xd rambut..haha~mcm perempuan x???cute jer..hui3

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting