Thursday, May 2, 2013

She’ Married Now ;)

assalamualikum semua..ap khabar???huhu~da lame ak xupdate blog kan??haha..bkn ap??bnyak n3 buat tp xsmpat nk post..hahah~boleh x alasan mcm tu??huhuhu..kire boleh la kan??hehe~so ari neh ak nak poskan happy story ok..tp bkn story ak la..story my best friends ok..wlupun knal die xlame dlm 2 month, tp da rase mcm serasi..means ak, walupun kami hanya tgal serumah n sebilik hanya untuk dua bulan n then berpisah, tp kami ttp be friend smpai sekarang..alhamdulliah..haha~intro panjang sungguh…da mcm lari dari tajuk jer..klo buat karangan bahasa melayu mmg da dapat separuh jer markah..hehehe..

so tanpa berlengah lagi, ak ltak beberapa keping gambar yang ak cilok dari fb ak n die k..hahaha

Akad Nikah : 24 March 2013

Resepsi : 25 March 2013

893756_562698037098191_390290270_o

3 of us Red heart Red heart( oh no ak nmpak gemok n pendek )

akad nikah..hehehe

ini aktiviti sengal bersama pengapit baju purple n official videographer tudung pink ala cream tu..hehehe

ye..beratur ikut ketinggian..hahaha~

her family Smile

gorgeous right??

haha~ we are sengal ;p

kpada fit, i wish u a happy married life with ur husband..may ALLAH bless ur till end Winking smile

2 comments:

selipar jepun said...

i bet..next will b u..heeehikhik

Nursyazwani Ishak said...

oh..no no no...hahahah~ :P

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting