Thursday, September 6, 2012

cukup2 sudah ~ ;)

assalamualaikum sume and salam khamis..Genki???huhu~terkeluar bahasa jepun lak…kahkah..ne adalah akibat ketagih tgok cerita jepun…huhu~so korg ap khabar??shat??ak harap korang berada dalam keadaan yang sihat sentiasa..amin..so ap perancangan korang hujung minggu neh??mgkin pada pelajar2 sume da nak start sem baru kn??gambate khudasai.. hahayat terhenti disini plak..haha~xtau nk buat entry ap lak..tjuk entri pn mcm hampeh jer..huhuhuso stelah berpikir hampir sejam, ak nak tulis entry pasal LEWIS JESSE..haha~bleh x???bleh la yer???huhu~so kite start dengan profile die dlu lah k…

PROFILE

name : Lewis Jesse

Birthdate : 11 June 1995

TRIVIA

1) campuran Jepun dan Amerika..

2) artis di bawah naungan Johnny Jr.

3) Group : Hip Hop JUMP! bersama dengan Tanaka Juri ( adik Tanaka KOki dr KAT-TUN ), Hagiya Keigo, Morohashi Shoki, Murata Rikito dan Kadai Kento.

DRAMA

1) (2012) SPROUT bersama Chinen Yuri, Morikawa Aoi and Kojima Fujiko ( drama yang ak tgh gile tgok sekarang..hahaha)

2) (2012) Shiritsu Bakaleya Koukou – berlakon bersama dgn ahli group Hip Hop JUMP! dan Yuya Takaki berserta dengan ahli group AKB48. ne ad dua version..yang drama dan movie..yang movie bakal ditayangkan pada bulan Oct 2012 nnt.

3) (2012) The Quiz – yang neh latest drama die berlakon..baru ditayangkan 01 Sept ritu..ak pn tgh cari cite neh skrang.

haha~smpai sni sje la ak updte sal Lewis Jesse neh..haha~xnk ltak gambar bleh??biar korang tertanya2 spe kah gerangan orang ini..hahaha~jahat gle ak..huhuhu…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

jeng-jeng

image

haha~ckp jer xnk ltak tp ltak jgk kan???hahaha~

No comments:

 

.L0vE.LiKe.LifE. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting